Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ
Ένας χώρος φτιαγμένος με πολλή αγάπη

Η "αμπάριζα" βρίσκεται στην καρδιά του Αμαρουσίου, πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό, στην Λεωφόρο Κηφισίας και στην Αττική οδό. Βρίσκεται στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο ενός τριόρφου κτηρίου και διαθέτει εύκολη και άμεση πρόσβαση για τους επισκέπτες της. Υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ, αποκλειστικής χρήσης της "αμπάριζας", αλλά και με μία βόλτα στα γύρω στενά, είναι βέβαιο πως θα βρει κανείς τον κατάλληλο χώρο στάθμευσης.

Το εσωτερικό περιβάλλον της "αμπάριζας", είναι ζεστό, φιλικό και ευχάριστο, δημιουργημένο με πολλή φροντίδα και οργάνωση. Κάθε αίθουσα είναι ειδικά διαμορφωμένη για να καλύπτει τις ανάγκες της εκάστοτε θεραπείας και σχεδιασμένη, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μικρά ή μεγάλα παιδιά. 

 

Ανοίξτε ολόκληρο το άρθροΚλείστε το άρθρο

ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Ο χώρος της αμπάριζας για μας είναι σαν το σπίτι μας. Τον αγαπάμε, τον φροντίζουμε και τον θέλουμε πάντα ζεστό και καθαρό! Έτσι, μικροί και μεγάλοι νιώθουμε στοργή και ασφάλεια!

ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! 

Ο χώρος μας αποτελείται από μεγάλες αίθουσες με απαλά χρώματα που μας κάνουν να νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη. Κάθε αίθουσα έχει το δικό της άρωμα και την δική της θέα στον ουρανό!

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 

Η οργάνωση του χώρου είναι για μας πολύ σημαντική! Ανανεώνουμε και ταξινομούμε διαρκώς το υλικό μας, τα παραμύθια μας και τον εξοπλισμό μας. Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια και φροντίζουμε το καθετί!

Δείτε τον χώρο μας