Η «ΑΜΠΑΡΙΖΑ»
'Ενα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών

Η "αμπάριζα" αποτέλεσε εξαρχής ένα κοινό μας όνειρο. Μαζί οραματιστήκαμε την δημιουργία ενός χώρου ανθρώπινου και ζεστού, στον οποίο να παρέχονται υπηρεσίες με επιστημονικότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Στεγάσαμε το όνειρό μας σε έναν χώρο μικρό, γεμάτες ζήλο, αγάπη και επαγγελματισμό! Σύντομα μεταφερθήκαμε στον χώρο που βρίσκεται σήμερα η "αμπάριζα" και διατηρήσαμε τις ίδιες αξίες και τον ίδιο ενθουσιασμό! Όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο σκοπό, εμπλουτίζοντας το όραμά μας με φρέσκιες ιδέες, όμορφες συνεργασίες και σύγχρονες μεθοδολογίες. Στην "αμπάριζα", κάθε παιδί είναι μοναδικό και οι υπηρεσίες προς το ίδιο και την οικογένειά του, είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου, ενώ παράλληλα παρέχονται σε ένα πλαίσιο οικείο και ασφαλές. Στόχος μας και επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε να προχωράμε στον δρόμο αυτό με τρυφερότητα, ήθος και αγάπη και να συμβάλλουμε στο μέγιστο στην εξέλιξη των παιδιών και στην καλύτερή τους την πορεία. 

Ανοίξτε ολόκληρο το άρθροΚλείστε το άρθρο

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΠΑΡΙΖΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ 

Δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε την εφαρμογή της αμπάριζας, για να έχουμε πάντα την δυνατότητα για διεπιστημονική επικοινωνία!  Μιλάμε μεταξύ μας για την πορεία και τους στόχους του κάθε παιδιού & μοιραζόμαστε τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα επιτεύγματα του!

ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι από εμάς με βάση την εκπαιδευτική τους κατάρτιση, την προϋπηρεσία τους, την συνεχιζόμενη εκπαίδευσή τους και τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς τους που πρέπει να διέπουν έναν θεραπευτή. Όλοι οι θεραπευτές μας έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όλοι οι συνεργάτες μας υπογράφουν «σύμβαση εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας». Οι προοσωπικές σας πληροφορίες παραμένουν αυστηρά απόρρητες.

Γνωρίστε μας!
MSC ΠΑΙΔΙΚΗ & ΕΦΗΒΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ/ ΓΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Αμαλία Χαρίση
BSC HONS IN LOGOPEDICS
Καρολίνα Εξάρχου